Tuesday, March 1, 2011

Terima Kasih Cinta

Salam...

Hai...sebenarnya excited nak menulis ni...hehehehe...
pukul 11.47pagi tadi I dapat call dari Leya HotFM (tetiba kemaruk nak cakap i la pulak)..

PANGGILAN PERTAMA

Leya : Hai..ni Leya dari Hot FM
aku : Haaa....ok2...
Leya : ok..u dapat tiket untuk teater Terima Kasih Cinta malam ni.
Aku : .....(speechless...xtau nak kata aper..tergamam)....ok2...
Leya : so,u nak 1 tiket ke 2 tiket?
aku: nak 2 tiket....(mulut tersengih2 macam kerang busuk..hahahha)
Leya: ok..nanti i call balik tuk confirmkan kat maner u kene amik tiket ye..
aku : Ok2...(tak abis2 OK dari tadi)
Leya: ok...bye...(suara dia sebenarnya sangat sweet)

PANGGILAN KEDUA

Leya: Hello..its me Leya...
aku : ye..saya...
Leya: ok,nanti u pergi kat tempat merchandise tempat yang orang jual barang2 TKC and u
sebut Terima Kasih Cinta Leya..ok..
aku: ok2..(mmg sangat speechless bile dgr suara Leya)
Leya: ok..see u..bye...
aku: byee....


Tak sabar nak tungu malam...and Najla kena ikut Tokma and Tokba pergi rumah Tok Anjang malam ni...huhuhuuh....

3 comments:

  1. congrate cute mommy:)













    http://thyyunxthiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. congrates.....follow kamu=)

    ReplyDelete
  3. thank you misz molecule and RJ...

    ReplyDelete